نوبت دهی اینترنتی

  • 1404/04/01 - 19:58
  • - تعداد بازدید: 96
  • - تعداد بازدید کنندگان: 92
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران آماده‌ باش کامل؛ بازدید میدانی تیم درمان 

در پی حمله اخیر دشمنان به خاک کشور، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه تیمی از مدیران ارشد درمانی با حضور در بیمارستان‌های غرب استان تهران، ضمن عیادت از مجروحان، زیرساخت‌های درمانی را از منظر آمادگی در شرایط بحرانی، ظرفیت تخت‌های ویژه، حضور کادر درمان و عملکرد تجهیزات پشتیبان ارزیابی و پایش کردند.

350924.mp3 بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی ایران آماده‌ باش کامل؛ بازدید میدانی تیم درمان 
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر علی مشکی معاون درمان، به همراه خانم بیتا کامران‌فر مدیر پرستاری، دکتر سید رضا معتمدی مدیر حوادث دانشگاه، و دکتر نجفی کارشناس اداره نظارت بر درمان، از بیمارستان‌های امام خمینی (ره) و امام سجاد (ع) در شهرستان شهریار، شهدای سلامت در شهرستان ملارد و سردار سلیمانی در شهرستان قدس بازدید کردند.
 
دکتر مشکی هدف از این بازدیدها را عیادت از مجروحان حمله رژیم منحوس صهیونیستی، بررسی زیرساخت‌های مراکز درمانی در شرایط بحران، و امکان‌سنجی افزایش تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه عنوان کرد.
 
در جریان این بازدیدها، وی همچنین برنامه‌های کاری روزانه پزشکان، حضور پزشکان مقیم و میزان پاسخگویی پزشکان آنکال را بررسی کرد. حضور کادر درمان از جمله پرستاران، کارشناسان بیهوشی و تکنسین‌های اتاق عمل نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.
 
وضعیت رفاهی کارکنان درمان، از جمله شرایط اسکان موقت پزشکان و پرسنل، با همکاری معاونت توسعه دانشگاه بررسی شد. همچنین دکتر معتمدی، مدیر حوادث دانشگاه، با هماهنگی معاونت توسعه، زیرساخت‌های پشتیبانی بیمارستان‌ها از جمله ژنراتورها در زمان قطعی برق، مخازن آب، اکسیژن و سوخت را ارزیابی کرد.
 
معاون درمان دانشگاه، در بررسی میدانی خود به وضعیت تجهیزات پزشکی موجود و کمبودهای آن در مراکز درمانی اشاره کرد و هماهنگی‌های لازم برای تجهیز تخت‌ها و راه‌اندازی بخش‌های جدید را انجام داد. تسهیل و تسریع در صدور مجوزهای لازم برای افتتاح بخش‌های جدید درمانی در شرایط بحران، از جمله اقدامات فوری اداره صدور پروانه‌های معاونت درمان بود.
 
همچنین پیگیری تأمین پزشکان متخصص برای مراکز درمانی دارای کمبود نیرو، توسط اداره توزیع نیروهای تخصصی معاونت درمان در دستور کار قرار گرفت.
 
در این بازدیدها، هماهنگی بین بیمارستان‌ها و ایجاد زنجیره درمان با نظارت مستقیم معاون درمان و ستاد هدایت دانشگاه (EOC) انجام شد و نحوه انتقال و ارجاع بیماران از طریق این ستاد به‌طور دقیق رصد گردید.
 
دکتر مشکی با تأکید بر اهمیت حضور مدیران ارشد در مراکز درمانی در شرایط بحران گفت: رؤسا و مدیران بیمارستان‌ها در مواقع بحرانی نقش کلیدی ایفا می‌کنند و حضور فعال آنان در مراکز درمانی الزامی است.
 
شایان ذکر است، کارکنان فداکار مراکز درمانی کشور از نخستین لحظات حمله ددمنشانه دشمنان قسم‌خورده ایران اسلامی، با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به هموطنان هستند تا از آلام و رنج آنان بکاهند.
 
#تا_پای_جان_برای_ایران_میمانیم
  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار پايگاه
  • کد خبر : 350924
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings